Tantramassage

Vill du fördjupa känslan av att vara hemma i din egen kropp?
Söker du efter en djupare och mer närvarande relation till dig själv och din omvärld?
Vill du undersöka vad det innebär att mötas i total öppenhet?

Då kan en tantramassage vara något för dig!

Tantramassage är en öppen, ärlig, sårbar och tillåtande massage som sker utan kläder och med beröring av hela kroppen. Det är en massage där jag sätter ramarna för mötet men där alla känslor, tankar och upplevelser är välkomna att vara precis så som dom är.
Hela kroppen behandlas lika, det finns ingen del av kroppen som medvetet får mer uppmärksamhet än andra delar. Det sker ingen beröring mellan yoni och lingam eller yoni och yoni (könsorgan).

För att både du och jag ska kunna känna oss totalt trygga i detta djupgående möte är det dock viktigt att du förstår att du så väl som jag aldrig har någon rätt att i mötet ställa några krav eller ha några önskemål. Vi har båda också rätt att avsluta mötet om vi av någon anledning (spelar ingen roll vilken och detta behöver aldrig förklaras) känner oss obekväma eller otrygga. Detta är ett möte utan förutfattade meningar, förväntningar eller värderingar.
Förtydligande: Du kan alltså inte kräva något av vårt möte eller ha några önskemål!

Känner du att detta sätt att mötas på är något som lockar dig? Då är du varmt välkommen att läsa mera på fliken “Din inre resa” där tantramassage är en del. Idag erbjuder jag tyvärr inte enskilda tantramassage sessioner till dig som inte varit hos mig förut men är du genuint intresserad av att möta dig själv, dina känslor, beteendemönster och tankemönster och intresserad av att ha tantramassagen som en del i det undersökandet är “Din inre resa” rätt koncept för dig.

Är du intresserad av att lära dig mer om tantramassage i teorin och praktiken så är du ockås varmt välkommen att kontakta mig med en intresseanmälan om att boka en pedagogiskt tantramassage session. Skriv lite om dig själv utifrån frågorna nedan och skicka det till linapetersdotter@hotmail.com

Känner du att detta sätt att mötas på är något som lockar dig? Då är du välkommen att skicka ett mail till linapetersdotter@hotmail.com och berätta om dig själv och vad det är med denna massage som känns lockande för dig.
Jag vill att du i detta mail svarar på följande frågor:
1. Beskriv vilka känslor bilden/tanken på tantramassagen väcker i dig.
2. Beskriv vad det är som får dig att söka dig till denna massageform.
3. Beskriv vad du känner att du behöver i ditt liv just nu för att kunna fördjupa relationen med dig själv.

När jag har mottagit ditt mail kommer jag att läsa igenom detta och svara. Jag erhåller mig rätten att tacka nej till ett möte med dig utan att behöva förklara varför.

Om jag har tackat ja till din inbjudan om ett möte så kommer du få ytterligare frågor. Bland annat vart du vill mötas då det finns möjlighet att mötas i min fantastiskt fina lokal i Västerås eller i min stuga i skogen utanför Sala.

Förtydligande: Jag svarar inte på samtal i telefon utan vill du få kontakt med mig behöver du skicka ett mail. Om du inte har tillgång till mail är du välkommen att skicka ett sms.

Ett möte i tantramassagen pågår ca 2h (det finns ingen exakt sluttid) och börjar alltid med ett samtal efter vilket vi båda får känna om detta är slutet eller början på vårat möte. Jag kommer under det mötet beskriva hur ramarna för massagen går till. Vi kommer sedan att byta om till saronger och påbörja massagen med tyg på för att sedan avlägsna tyget vid en senare tidpunkt.
Efter massagen så finns det möjlighet att ta en dusch (om vi befinner oss i lokalen i Västerås) samt ta några minuter för dig själv, dricka lite vatten osv. innan du åter ska ut och möta världen.

För avsättandet av tiden för vårat möte lämnar du ett bidrag på 2500kr innan mötets början (antingen kontant eller via swish).

Innan du kontaktar mig med din intresseförfrågan om ett möte i tantramassagen så vill jag att du läser dessa två texter i bloggen:

– Tantramassage, en inbjudan att känna dig själv genom min beröring

– Tantramassagen i praktiken

Har du några frågor eller funderingar är du självfallet också välkommen att höra av dig via mailen: linapetersdotter@hotmail.com med dessa.

Innerligt välkommen till ett möte med dig själv!

Ps. Som det står längre upp så erbjuder jag inte enskilda sessioner för dig som inte varit på ett möte hos mig tidigare men kan varmt rekommendera att kika in på fliken “Din inre resa” där jag använder tantramassagen som en av många verktyg under en längre och mera djuptgående resa.