Intuitiv Massage

Med den intuitiva massagen vill jag bjuda in dig till en massagestund med fokus på acceptans, erkännande och kärlek. Kärlek till hela dig. Här anpassar vi massagen helt efter dina själsliga och fysiska behov.

DSC_0388 (2)Sessionen pågår i ca 2, 2 1/2 timme men har ingen exakt sluttid. Vi börjar med ett samtal för att jag ska få en möjlighet att få en känsla av vad du har för behov just nu. Den fortsätter oftast med några body awarenessövningar eller en meditation för att hjälpa dig att landa i din kropp och även i dina känslor för att sedan kunna gå över till massage och healing. Sessionen avslutas oftast med ytterligare samtal. Denna struktur är dock aldrig helt fast utan kan variera från besök till besök och person till person då hela grunden är att du ska få en behandling som är anpassad efter just dig, just nu.

DSC_0440 (4)Boka massage på Shanti Yoga och kultur i Västerås:
Varje tisdag och onsdag på dagtid erbjuder jag intuitiv massage samt tantramassage i de fantastiska lokalerna på Fallhammargatan 1, Västerås. Passa på att få uppleva lugnet mitt i staden!

Boka massage i min stuga i skogen utanför Sala:
Från och med Mars månad bjuder jag in till mitt mysiga massagerum i stugan ute i skogen utanför sala (Viggo 130, Västerfärnebo). Passa på att boka in dig redan nu!

Pris per session: 1300kr

 

Innerligt välkommen! ❤
/Lina