Hormonyoga, en magisk upplevelse

Idag fick jag äran att delta på ett pass i hormonyoga med Ulrica Gulz, http://www.shantiyoga.se. Det var en magisk upplevelse som verkligen hjälpte mig att föra samman och öppna upp min kropp ytterligare. Den yoga som Ulrica lär ut oavsett om det är hormonyoga, röstyoga eller holiyoga går så otroligt fint ihop med body awarenessen och tantramassagen.


Men jag var egentligen inte där för att få njuta av ulricas fantastiska yoga utan var inbjuden att prata om tantramassage med deltagarna på helgens kurs i påfyllnad för hormonyogalärare. Det blev ett riktigt fint samtal med många spännande frågor. Sen att det avslutades med att jag fick möjligheten att delta på Ulricas hormonyogapass, det var bara ren lyx ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s