Hjärtat står öppet på vid gavel

Nu har mina två första dagar på Shanti, yoga och kultur genomförts. Jag har fått uppleva två fantastiska massagemöten och två stycken prova-på body awareness pass. Så otroligt lyxigt att få möta er fina människor i denna omhändertagande atmossfär som verkligen främjar att öppna upp hjärtat och tillåta sig själv att vara både stark och sårbar på samma gång ❤


Jag vill rikta en enorm tacksamhet till er som deltagit under dessa första dagar! Jag ser verkligen fram emot alla nya möten på söndagen som är näst intill fullbokad. Kl 13-15 och 16-18 genomförs ytterligare två prova-på pass. Är du nyfiken och vill delta så är du varmt välkommen att höra av dig till mig via sms på 073-8441467. Kostnaden är endast 100kr.

Ta väl hand om dig!

Kärlek, lina 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s